Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 191327   |    |  Avís legal
 

Higiene Facial
Higiene Facial

La higiene
facial, és un tratament bàsic que consisteix en netejar, exfoliar, treure barbs i a continuació, tractar la pell amb productes específics al tipus de pell.
Pells sensibles
Pells sensibles

Està indicat per hidratar, equilibrar i
protegir les pells delicades, hipersensibles i per combatre la irritació i la contaminació ambiental.
Fomenta la capacitat natural de la pell d’autoregeneració.
Pells grasses
Pells grasses

Està indicat, per reduir i normalitzar la producció de greix, proporcionar a la pell un efecte antibacterià, amb la finalitat de controlar les impureses, i calmar qualsevol inflamació de la pell.
Antitaques
Antitaques

L'àcid glicòlig
és un àcid natural, procedent de la canya de sucre, forma part dels alfahidroxiàcids, i la seva acció principal és la regeneració de la pell. és un dels exfoliants més potents, ajuda a allisar les arrugues d'expressió, s'aclareix la pell i regula la secreció sebàcia.

També ajuda a penetrar millor els principis actius, incrementant així el seu efecte, combinat amb la Vitamina C pura, els resultats son espectaculars.

La Vitamina C, és un poderós antioxidant i antiinflamatori, ajuda a la producció de Col·lagen i millora les pells danyades pel sol. Aclareix la pell i la manté més jove.

Vel de Col.lagen
Vel de Col.lagen

Les
fibres de Col·lagen proporcionen resistència al teixit. Amb els anys disminueix la fabricació d’aquestes fibres, el que provoca flacciditat, deshidratació, pèrdua de suavitat i l'aparició de les arrugues.

El Vel de Col·lagen és un tractament d'hidratació intensiu, que regenera i revitalitza la pell, augmentant la turgència i flexibilitat d’aquesta.

Tractament oxigenant
Tractament oxigenant

Es un tractament que aporta oxigen a les
cèl·lules, purifica i desintoxica la pell, ajudant a fomentar la renovació de l'epidermis. És molt indicat per a persones amb la pell opaca, fumadors, pells grasses, o per preparar la pell per qualsevol tractament, ja que estimula la circulació sanguínia.
Antiedat Intensiu
Antiedat Intensiu

és un tractament
anti-edat adaptat a l'edat de la pell.

Diagnostiquem 4 graus d'envelliment.

Grau 1.- Arrugues d'expressió.

Grau 2.- Les arrugues s'instal·len.

La regeneració cel·lular és més lenta i la síntesi de col·lagen i elastina comença a disminuir.

Grau 3.- Les arrugues es tornen més profundes i el relaxament cutani s'instal·la.

La degradació de col·lagen i elastina augmenta i s'accentuen les arrugues, la pell perd elasticitat i fermesa.

Grau 4.- Perdua de substància i de resplendor.

L'epidermis es torna més prima, i la dermis perd densitat, la pell és més aspra i menys flexible, està més deshidratada i perd lluminositat.

El Col·lagen, l'Elastina i l'Àcid Hialurònic son tres reomplidors naturals de la pell.

Aquest tractament treballa a diferents nivells.

Allisa i disminueix les arrugues.- Treballem cada arruga amb un serum d'àcid hialurònic.

Reaferma.- Realitzem un massatge estimulador muscular amb un suero d'elastina.

Redensifica.- Fem un massatge relaxant amb un bàlsam redensificador.

Tensa.- Apliquem una mascareta lifting amb Col·lagen.

Contorn Ulls
Contorn Ulls

Rejoveniment del contorn d'ulls: arrugues, flacciditat, potes de gall, bosses i ulleres

La zona del contorn d'ulls és la més fràgil i sensible de tota la cara. S'envelleix abans per culpa de la seva fragilitat extrema davant les agressions externes i de la intensa mobilitat dels músculs, Per aquest motiu necessita cures preventives a partir dels 25 anys.

Nosaltres us oferim un tractament a base d'Ageless 10TM, principi actiu biofuncional que reactiva la capacitat d'autoregeneració de la pell, augmenta la síntesi i vitalitat dels fibroblasts (+70%) que produeixen més col·lagen. També porta incorporat extracte de caviar, ric en aminoàcids i oligopèptids coneguts com precursors del col·lagen.

Aquest tractament reactiva els mecanismes naturals d'autoregeneració, restableix el metabolisme dermoepidèrmic, afavoreix les síntesis de nous fibroblasts i estimula la producció de col·lagen.