Fotorejoveniment i Taques

El tractament d’I²PL Ellipse és un dels més innovadors dins de la medicina estètica, importants centres mèdics l’avalen.

La pell amb els anys disminueix la producció de Col·lagen i Elastina, l’excés d’exposició solar, el tabac, l’estrès i factors genètics entre altres, fan que els signes d’envelliment apareguin fins i tot amb les pells més joves.

Aquesta tecnologia permet corregir una gran varietat d’afeccions de la pell. Entre altres, les lesions pigmentàries que poden ser genètiques, causades per cremades solars, ferides o l’edat.

El sistema d’I²PL Ellipse aconsegueix:

  • Una estimulació de Col·lagen i Elastina
  • Repara i regenera la pell
  • Eliminant petites arrugues, taques, vermellós difuses
  • Disminueix el porus
  • Millora les afeccions de l’acne, aconseguint una pell més jove, fresca i lluminosa.

 

Imatges d’abans i després del tractament:

tractament laser rejoveniment cara facialtractament laser rejoveniment pell manstractament laser rejoveniment pell cos

 

 

 

 

 

 

 

 

Com funciona el tractament làser?

Les taques són eliminades des de la 1ª sessió, encara que recomanem fer el tractament complert de 3 sessions amb un interval d’una al mes. I una sessió de manteniment a l’any. Es pot combinar amb tractaments facials per intensificar els resultats.

 

tractament laser rejoveniment pell taques cara

 

El tractament de Fotorejoveniment és ràpid, senzill i no interfereix en la seva rutina diària. Es pot treballar qualsevol part del cos, encara que les zones més demandades són la cara, coll, escot i mans.

 

 

 

 

Ellipse fa servir la “Foto termòlosis Selectiva”

És un mètode que dirigeix polsos de llum a la pell, que és absorbida per la melanina a les zones pigmentades i hemoglobina en la sang, transformant l’energia de la llum en calor. Aquesta calor es fa servir per destruir les parts de les cèl·lules en les quals es troba la melanina (elimina’n taques) i per danyar les parets dels vasos que aporten sang a les zones on es veu la lesió vascular (eliminant vermellós difuses, telangestasias i rosàcia)

El I²PL d’Ellipse, és un aparell de medicina estètica, clínicament provat, d’efectes ràpids i segurs.